Vintern är här

En ny vecka är åter igen påbörjad och vintern har bitit tag i oss med full kraft. Ändå bjuds det på vackra vinterdagar som inbjuder till långpromenader. En sån gick vi på i lördags och vädret var om möjligt ändå bättre än förra veckan. En viss känsla av att våren närmade sig kunde märkas i det faktum att solen värmde mot kinderna den dagen. Turen gick till landet och vårt blivande sommarprojekt.
I söndags var Lasse och Maria i Stockholm och träffade Marias syster Anna som nyss fyllt år. Det blev ett trevligt möte med släkten och det var ett tag sedan vi samlats på detta sätt. Därefter gick färden för vår del till Cirkus för att se på Mamma Mia! Det var en underhållande och välgjord föreställning vi bjöds på. Vi hade redan sett den engelska versionen i London och så här kort efteråt är det svårt att bestämma sig för vilken version vi gillade bäst. Vi vill tacka Lasses arbetskamrater för en suverän fyrtioårspresent!
Som den frekvente besökaren möjligen märker har vi förändrat denna sida något. Tiden har gått sen vi startat denna webbplats och därför har vi flyttat en del till ett arkiv istället. ASP-koden för kalendariet börjar också bli färdigt men ännu återstår lite att göra.

Posted by Lasse Tuesday, February 14, 2006 12:13:00 PM
(c) Mildasberg.se
Comments are closed on this post.