Tiden går...

Oj vad tiden går. Det var ett tag sen webbplatsen blev uppdaterad men nu var det dags. Vi har lagt ut ännu en resa men oj vad långsamt det går att få ut dessa!
Vardagen lunkar på och det mesta är sig likt tycker vi. I morgon börjar scouterna igen och Maria åker på internat på sina första dagar i högskolans spännande värld.
I onsdags när vi höll på somna blev vi abrupt uppslitna av ljudligt ödestyngt knäpp som ekade dystert i hela huset. Det visade sig vara jordfelsbrytaren som löst ut och felsökning visade att den löst ut pga något fel med varmvattenberedaren. När vi öppnade skåpet möttes vi av en blöt syn. Det var sedan sura 3.700 kronor som fick spenderas på en ny varmvattenberedare och slutet av veckan blev lite kaotiskt minst sagt. Nåväl, i fredags hade vi åter varmt vatten och vi hoppas att det dröjer nu innan det är dags att byta den igen.
I lördags firade vi Lasses mamma Britts födelsedag och pappa Hasse kom med överraskningen om att han ville bjuda oss och Ulf och Malin på en 24-timmars kryssning med Birka Princess. Den 24 februari åker vi därför och det ska bli toppenkul. Skönt att ha något att se fram emot i vintermörkret.
I övrigt är det gott om snö och kallt som det kan vara i januari och barnen trivs och ser fram emot tänkbar skidåkning. Lasse njuter väl inte lika mycket men försöker vara tyst om än det är svårt.

Posted by Lasse Friday, January 20, 2006 12:08:00 PM
(c) Mildasberg.se
Comments are closed on this post.