Påsken är över!

Påsken är över. Det blev verkligen en varm och vårlik påsk, precis som det ska vara. Vi var som vanligt nere på landet. Inga högar blev dock flyttade och inte den minsta eld tändes. Ändå fanns det saker att pyssla med. Bryggor som skulle fixas, diken som svämmat över och grundstolpar till hus som vält bara för att nämna något.
Påsken inledde vi dock i biosalongen. "Nanny McPhee" hette filmen och den var en rätt rolig film som barnen uppskattade.
Våren går vidare och vi har fortsatt att samla på vårtecken. Läs mer här.
För övrigt har Maria pluggat duktigt och klarat alla tentor och test hon hittills ställts inför. Mest nöjd blev hon nog när hon fick godkänt på sin fyrapoängstenta i anatomi. Totalt har hon samlat ihop 11 säkra och en osäker poäng. Ännu återstår dock några poäng men drygt 2,5 år återstår så det finns gott om tid att klara av även dessa poäng.
Närmast planerar vi för ledigheten i samband med kristi himmelfärdshelgen då vi planerar att ge vår sista orenoverade bod ett nytt tak. Hoppas det är ordentlig vår då. En del andra saker räknar vi dock göra innan dess.
Till sist kan vi avslöja att vi äntligen fått tillfälle att skicka in filmerna från fyrtioårsfesten så håll utkik efter nya bilder på vår webbplats. Hade ju varit klokt i efterhand att beställa bilder på CD förstås. Nu måste Lasse tillbringa en tid framför scannern för att ni ska kunna ta del av bilderna.

Posted by Lasse Thursday, April 20, 2006 12:36:00 PM
(c) Mildasberg.se
Comments are closed on this post.