Mildasberg

 

Välkommen till vår webbplats!

Den här webbplatser är tänkt att handla om vårt hus och de som bor där. Vi tänker oss att förmedla lite minnen och upplevelse främst riktade mot släkt och vänner i form av bilder och berättelser.

Vi hade också tänkt att dela med oss lite av våra reseupplevelser och ge er lite restips när det gäller resor med barn i främst Sverige samt "vuxenresor" för slitna föräldrar som behöver koppla av en weekend.

En del av webbplatsen tänkte vi ägna åt vårt hus, Mildasberg och de vedermödor vi gått igenom efter det att vi köpte huset sommaren 1996. Det vore väl synd att säga att vi fick ett färdigt, inflyttningsbart hus precis.

Tills denna sektion kommer upp vill vi bara kort nämna vad vi vet om huset. I Vaxholms kommuns inventering av Rindö kan man läsa att namnet på huset är döpt efter Milda Ahlström som tidigare ägde huset. Det köptes sedan upp av kommunen i samband med etableringen av Solövägen och hyrdes ut under rätt många år tills kommunen 1995 beslutade att sälja ut dylika tomter etc. Är det någon som kan berätta lite mer är ni välkomna att ta kontakt med oss, förslagsvis via vår feedback.

Välkomna!

 

Här kommer inom kort en presentation av oss som bor i Mildasberg.

Lasse sida (ej klar)
Marias sida (ej klar)
Johans sida (ej klar)
Linas sida (ej klar)

 

Tekniskt
Denna webbplats var ursprungligen skapad i FrontPage 2003 med tillägg av egenhackad ASP-kod. 2012 bytte vi plattform till Mojo-portals CMS-plattform istället för att förhoppningsvis kunna väcka liv i sajten igen. När det gäller användning av cookies hänvisar vi till sida i menyn till vänster

http://mildasberg.se/om-webbplatsen.aspx