Fruitloops, macaroni & cheese och muffins

Tänk vad svårt det kan vara för kroppen att ställa om sig till rätt tid. Vi vaknade båda två mitt i natten och kunde inte somna om på ett par timmar. Nåja vi somnade om till slut och sov en stund till fram emot morgonkvisten.


Frukosten idag intogs på rummet och bestod av mjölk med Fruitloops och morötter. Amerikanskt sött, nyttigt och ganska gott.
 

Förmiddagen ägnade vi åt lite shopping. Lina inhandlade en vinterjacka på GAP, jättefin.


På vägen gick vi förbi Bryants park där det fanns massa små bodar med allt möjligt. Bland annat fanns det flera stycken med julgransprydnader av alla de slag. De kostade från $5 styck så det måste kosta en del att klä en julgran sådär riktigt amerikanskt! I mitten av bodarna fanns en skridskobana där glada människor åkte runt, runt, runt.


Tillbaka på hotellet för att lämna av våra inköp och äta lunch. Vi fortsatte den amerikanska stilen med att äta macaroni & cheese och en blåbärs muffins.
Tog Metron till 110 St  och kom nästan direkt in i övre västra hörnet av Central park. Central park är ca tre kvadratkilometer stor. Det finns en stor sjö och flera mindre, många fina stigar, broar och stenvalv. Förstår att New Yorkborna behöver denna oas med all grönska och en stund av egen stillhet. Vi såg en massa grå ekorrar, ett par jordekorrar (Piff och Puffs kusiner) och även ett par vattensköldpaddor som satt på en sten i ett av vattendragen.

Efter halva parken sa fötterna stop och benen var stumma så vi tog Metron tillbaka igen. Nedre halvan får vi utforska en annan dag.
Efter att ha vilat fötterna  och spelat MIG en stund åt vi middag på Thank's God it's Friday, TGIF. Hamburgaren var jättegod men i pommesfrittesduellen går absolut poängen till Sverige!

Tuesday, October 28, 2014 3:24:00 PM
Comments are closed on this post.
  • RSS
  • Add To My MSN
  • Add To Windows Live
  • Add To My Yahoo
  • Add To Google

Statistics

  • Entries (7)
  • Comments (0)