En månad till ända

Ännu en månad till ända och Mildasbergsbilden på första sidan borde uppdateras med en februaribild. Hoppas hinna med det i helgen. Har en plan på att lägga denna sida och kalendariesidan i databasen istället för att kunna editera dessa direkt på nätet istället. Lite ASP som ska till bara bara men hur svårt kan det vara?
Maria har börjat sin utbildning och avverkat 1.6 poäng i effektiv tid. En rolig inledning med två dygns internat. Sen har det varit en hektisk inledning att få studierna att gå ihop med Lasses konferens till Sälen i fyra dagar och barn på fritids och i skola. Vi hann faktiskt mötas en kväll i onsdags medans Lasse fixade packningen inför Sälenresan. Sen har det inte varit så mycket och i kväll packas det igen eftersom Lasse åker till London imorgon.
Sälen ja, förstod att många tyckte man borde åka skidor men det gick att gå på after ski ändå. Baren var också öppna trots att man inte åkt utför under dagen.
Vi har även bestämt vad vi ska göra på vår semester i sommar. Inom kort hoppas vi få mer tid att avslöja vad det blir.
Tid ja, hoppas få mer över av den varan under februari så att det finns möjlighet att göra annat än att stressa runt hela dagarna. Ett meningslöst hopp kanske men ändå!!

Posted by Lasse Tuesday, January 31, 2006 12:10:00 PM
(c) Mildasberg.se
Comments are closed on this post.