April

Usch och fy på oss! Inte en uppdatering på en hel månad! Många av oss hade nog helst glömt denna månad. Inte en vår i sikte och snön ligger ännu decimeterdjup här ute på Rindö. Solen har dock börjat värma så smått även om det just idag snöar rejält. "När kommer våren?" är det många som frågar sig dessa dagar.

Lite har det dock hänt även i mars. Maria har vi andra inte sett mycket av. Det vi sett av henne är en mamma och fru begraven under anatomiböcker studerande inför tentan som gick av stapeln i fredags. Vi håller tummarna för att det gick bra!

Maria och Lina har tillbringat en helg i Trosa. Kusinen hade kalas och Maria var på Spa. Lasse och Johan var hemma. På lördagen var dom på Bio och såg "Zathura - ett rymdäventyr" vilket var en trevlig film. På söndagen hämtade dom hem resten av familjen och passade då på att besöka Tom Tit i Södertälje. Där har vi varit många gånger förut, men man hittar alltid något nytt att prova på.

Lina har varit med skolan på Bongårdsutflykt och blev väldigt förtjust i kalven "6565". Övriga i familjen är rätt tacksamma för att den kalven stannade kvar på gården men hade Lina fått välja vet man inte hur det hade slutat.

I går skulle vi varit med juniorscouterna på övernattning men eftersom det var så få som kunde komma med beslöt vi att tillbringa en dag i scoutlokalen med scouterna i stället. De med rätt login hittar lite bilder här (Anmärkning. Den sidan överlevde inte porteringen till den nya plattformen).

Vi känner oss också skyldiga att uppdatera resesidan med en resa till. Det går sakta framåt måste vi säga men till sist har vi nått hela vägen tillbaks i tiden. Läs mer om Blidö här.

Posted by Lasse Sunday, April 2, 2006 12:17:00 PM
(c) Mildasberg.se
Comments are closed on this post.