Posts From March, 2006

Vår? 

Familjens son hävdar med bestämdhet att detta är vårens första dag. Vet inte om vi andra håller med riktigt men det är i mars det kan finnas chans att uppleva eftermiddagar med utefika mot en solvarm vägg. Vi får väl se.

Barnen har sportlov och myser för fullt. Inga läxor och bara ta det lugnt. Sonen tillbringar lovet hemma, hos kusinerna eller på pappas jobb medans dottern är på fritids.

Maria pluggar vidare i skolan. Fyra poäng avklarade och tvåpoängsmunta på fredag. Vi håller tummarna och hoppas att anatomin sitter som den ska.
Förra helgen var vi ute och reste med Birka Paradise. En avkopplande resa som gick allt för fort. Vi hann inte med riktigt allt vi tänkt oss men det blev ändå mycket lyckat. Läs mer på vår resesida. Vänner med rätt lösen hittar lite bilder i vårt privata bildarkiv (Amn. Vid porteringen till den nya plattformen kändes dess bilder som lite väl inaktuella och skippades därför). Än en gång ett stort tack till Lasses föräldrar som anordnade denna resa.

Lasse har lyckats få in kalenderfunktionen i databasformat istället. Det gör att uppdateringen kan ske utan att ändra i HTML-koden. Istället görs detta via en adminsida. Kalendern visar sedan bara det poster som innehåller händelser som inte ännu skett. Känns betydligt enklare. Tanken är att gå vidare med denna sida också. Hur svårt kan det vara?

Posted by Lasse Wednesday, March 1, 2006 12:14:00 PM
(c) Mildasberg.se