Posts From December, 2005

Efter julen 

Julafton kom och gick. Adventsljusen är nedbrunna och resten av julhelgen kan ta vid. Julafton blev den stresslösa tillställning vi bestämde att den skulle bli för några år sedan då vi började fokusera på att lyfta fram det goda ur julen. Bort med stress och hets för att hinna lägga in hundra sorters sill (som om vi nånsin gjorde det), femton sorters hemmagjord korv och spring i hundratals affärer. Istället har vi minskat antalet julklappar och "fuskat" mer med färdiga rätter och färdig skinka, även om favoriterna fortfarande finns kvar på julbordet. Nä, fram med en mysig familjehelg med julstämning och pigga familjemedlemmar som kan njuta av julen istället.
I år var vi inte så många, det var bara familjen och Lotta här. God mat och julklappar till barnen bjöds det på och alla var nöjda och glada.
Igår började vi lägga pussel, precis som vi brukar på juldagen. Läs om hur det går på vår pusselsida.
Jag passade på att rodda lite i webbstrukturen på samma gång. Jag har gjort om sidan med "Om oss" till en aktuelltsida och flyttat de tänkta presentationerna av oss som bor på Mildasberg till sidan om webbplatsen.

Posted by Lasse Monday, December 26, 2005 11:28:00 AM

Jullov 

Äntligen jullov säger barnen! Nu är det bara Lasse som jobbar och sliter. Maria har kommit in på sin önskade högskola så nästa termin börjar hon sin sjuksköterskeutbildning på Sophiahemmet.
Vi önskar er God jul! Se julkort här.

Posted by Lasse Monday, December 19, 2005 11:15:00 AM

Julgranshämtning 

Idag har vi har hämtat vår julgran och på eftermiddagen firade vi tidig jul med Hedskogs precis som vi brukar.

Posted by Lasse Sunday, December 11, 2005 11:12:00 AM

Tillbaks igen 

Tillbaks igen efter vår helg på Finnhamn. Har varit riktigt avkopplande och gett oss chansen att ladda batterierna, precis som det var tänkt. En liten berättelse och början av vår resesida kan du hitta här.

Posted by Lasse Wednesday, December 7, 2005 10:53:00 AM Categories: resor
(c) Mildasberg.se